غذا خودش می آید!

هرچند جمله «حالا چی بپوشم؟» از زبان خانم ها معروف شده، اما این اتفاق در اجحاف به جمله «حالا چی بخوریم؟» رخ داده. جمله ای که هیچ روز و وعده ای خالی از آن نیست و ادایش جا و مکان ندارد. فرقی نمی کند خانه باشیم یا در محل کار یا حتی توی خیابان. این جمله ای است که هر روز حتی اگر به زبان نیاید از ذهن می گذرد. اما نتیجه این جمله همیشه یکی نیست. بعضی وقت ها باعث می شود آستین بالا بزنیم و توی آشپزخانه اثر هنری خلق کنیم! بعضی وقت ها هم اثر هنری دیگران را امتحان کنیم! حالا که روزهای خانه تکانی است احتمال وقوع نتیجه دوم خیلی بیشتر است. هرچند خانه تکانی هم که تمام شود روزهای تعطیلی از راه می رسند که گاهی در خانه ماندن مفرح ترین انتخاب برای گذراندن آنهاست. خواب تا ظهر، یک بالش جلوی تلویزیون، گشت و گذار در اینترنت و شبکه های اجتماعی و…. . اما از آنجا که به قول روباه داستان شازده کوچولو «هیچ وقت هیچی کامل نیست» عبارت «چی بخوریم؟» عیش تان را منغص می کند. به خصوص اگر در روزهای نوروز و عید دیدنی، مهمانی هم سر برسد. هرچند در همه محله ها، فست فودی ها و کبابی هایی پیدا می شوند که این طور وقت ها به داد برسند،  ولی ما هم آنها را که اسم و رسمی دارند و ادعایی و به مدد شعبه های فراوان به بسیاری از نقاط تهران سرویس می دهند، برای تان به خط کرده ایم تا باری از این روزها بردارند و یارتان باشند. هرچند کمی گران!

 

فست فود کم کالری!

وقتی پلاک کارش را تازه در تهران شروع کرده بود جزو بهترین ها بود و به عنوان فست فودی خاص و متفاوت شناخته می شد. حالا هرچند مثل روزهای اول «آن پر شور!» را ندارد، اما هنوز هم به آنها که دنبال امتحان کردن طعم های تازه اند و از این کار ترسی ندارند توصیه می شود. شعبه های پلاک غیر از آنها که در فودکورت ها مستقر شده اند، جای نشستن ندارند، برای همین انتخاب سرویس دلیوری مناسب تر از مراجعه به این شعبه هاست، مخصوصا اگر گوشه چشمی به قیمت ها داشته باشید! هرچند منوی پلاک همه آنچه را که در یک فست فود پیدا می شود دارد، اما شهرت پیتزاهایش از بقیه منو بیشتر است، البته در رقابتی نزدیک با نان  ساندویچ ها! پیش از اینها اما پلاک با ادعای فست فود سالم،کم کالری و رژیمی خود را معرفی کرد و می خواست به این نام شناخته شود. اصلا برای همین هم میزان کالری غذا روی جعبه نوشته می شود. اصرار بر این ادعا آنقدر در پلاک قوی است، که گاهی آنها را که هوس فست فودهای چرب و چیل کرده اند، ناامید می کند! اما خوبی پلاک این است که در آن انواع پیتزا و ساندویچ گوشت و مرغ فقط به صورت استیک استفاده می شوند، نه چرخ شده.

سس مایونز هم توی دست و بال شان پیدا نمی شود و یوگونز، یعنی ترکیب ماست و سبزیجات را جایگزین آن کرده اند.  قبلا یک شعبه از پلاک را در فودکورت برج میلاد معرفی کرده بودیم، یادتان هست؟

 

شبیه خارج!

گفتن ندارد که نمایندگی رسمی پیتزا هات آن ور آبی نیست، پس تعجبی ندارد اگر در ایالت خودمختارش، شباهتی به برند خارجی نداشته باشد، جز در اسم و آنچه به عنوان پیتزای آمریکایی می شناسیم. بعضی ها از بعضی شعبه های پیتزا هات راضی اند و بعضی های دیگر از بعضی شعبه های دیگر نه. اما از آنجا که قرار است از دلیوری پیتزا هات استفاده کنید، خیلی هم مهم نیست که توی این شعبه ها چه می گذرد، به خصوص که یکسری شعبه ها فقط دلیوری دارند، اما فقط تا وقتی مهم نیست که این اختلاف نظر روی کیفیت محصول شعبه ها تاثیر نگذارد. برای همین ممکن است میزان رضایت تان با شعبه ای که از آنجا غذا سفارش می دهید، تغییر کند. اما به هر حال پیتزاها پر پنیرند و سنگین، آنقدر که خمیر پیتزاها هم پنیر دارند و در بعضی از آنها با سوسیس توی خمیر دورچین شده اند. شاید با این تفاصیل قیمت منو پیتزا هات توجیه پیدا کند.

 

تنها هرگز!

عطاویچ از همان اول کار هم سعی می کرد متفاوت باشد، هم در انتخاب اسم برای ساندویچ ها و هم در نوع ارائه آنها. این برند هنوز هم نه در کیفیت و طعم که در اسم و تنوع غذایی هم با برندهای دیگر متفاوت است و غول های یک، دو و سه نفره اش جذابند. منوی عطاویچ هم از منوی فست فودی ها چیزی کم ندارد، اما ساندویچ ها و غول ها از پیتزاها پرطرفدارترند. حجم و قیمت منوی عطاویچ این امکان را به شما می دهد که دورهمی های دوستانه و خانوادگی را با دلیوری این برند در خانه راه بیندازید.

یادتان هم باشد، عطا حتی ساندویچ های یک نفره اش را برای آدم های خوش خوراک تدارک دیده که اگر شما جزو این دسته نباشید می توانید برای دو نفر سفارش دهید. البته برای اینکه غافلگیر شوید باید بروید سراغ گزینه های سه نفره و چهار نفره که در کنار برگرهای بزرگ، سیب زمینی و نوشیدنی و سالاد هم سرو می شود. برای همین عطاویچ خوراک دور همی هاست.

 

تهیه کنندگان غذا!

فارسی، قریشی و مهمان از تهیه غذاهای معروف تهران اند که کارشان هم همان چلو و پلوی خودمان است، یعنی غذاهای ایرانی. این برندها خوراکی مهمانی ها و مراسم هستند، آنقدر که احتمالا شما هم در یکی از مراسم  شادی و عزا لوگوی شان را دیده اید. البته این احتمال درباره مهمانی های خانگی کمتر است، چون ممکن است میزبان غذا را به اسم دستپخت خودش به شما خورانده و شما را متعجب کرده باشد. در این برندها درباره همه چیز حد وسط رعایت شده. البته هر کدام گل سرسبدی هم دارند، مثلا فارسی یک سرویس مخصوص پخت در منزل دارد، البته برای کباب و جوجه. یعنی آشپزشان را می فرستند تا توی خانه کباب و جوجه را درست کند و داغ و تازه بدهد دست مهمان.

 

برگر خانگی در خانه!

اینکه انتخاب شما درباره هوم برگر استفاده از سرویس دلیوری باشد، خیلی هم خوب است؛ چون بیشتر شعبه ها بخشی از خیابان را به عنوان جایی برای نشستن مشتری در نظر گرفته اند. به خصوص که هوم برگر دلیوری جالبی هم دارد. غذای شما در مرحله ای که باشد برای تان پیامک و در آن زمان انتظار نوشته می شود. چیزی که درباره هوم برگر خیلی معروف است، این است که کیفیت شعبه ها با هم متفاوت است و البته در میان همه آنها پرچم شعبه اندرزگو بالاست، چون می توانید به وجه تسمیه نام برند، یعنی برگر خانگی  پی ببرید. با این حال با سفارش از همه شعبه ها می توانید سیب زمینی های متفاوت هوم برگر را امتحان کنید. سیب زمینی هایی که با سس آلفردو که البته بعضی وقت ها مزه ای شبیه به سس پنیر دارد سرو می شود یا سیب زمینی توراندو. در کنار این سیب زمینی های متفاوت ساندویچ هایی که اینجا به آنها رپ می گویند، برگر و چیکن برگر را هم به گزینه ها اضافه کنید.

 

باب دندان هات داگ خورها!

شیلا به هات داگ هایش معروف است، پس اگر هات داگ های این برند را دوست ندارید کلا از خواندن این بخش صرف نظر کنید. اما آنها که با طعم هات داگ ها هم مشکلی ندارند و اتفاقا مشتری پر و پا قرص اند از اندازه این ساندویچ های خاص گلایه دارند که با یک ساندویچ سیر نمی شوند. البته منو طوری هست که بتوانند ساندویچ دوم را متنوع کنند: رویال با پنیر گودا، کراکف، هات داگ گومز و… . نان  ساندویچ ها خیلی نرم اند و از اندازه هات داگ ها کوچک تر. طوری که ساندویچ هات داگی را که پلنگ صورتی با سکه دردسرسازش از دکه می خرید برای تان تداعی می کند. سس های شیلا به ساندویچ ها ارزش یک بار امتحان کردن می دهند، اگر شیلایی ها بی خیال حضور خیار در ساندویچ ها شوند!

 

آبگوشت شیک و مجلسی!

شاید تا قبل از افتتاح شبعه های مستردیزی، تصویر دلیوری برای آبگوشت به بازار ختم می شد که سر ظهر شاگرد مغازه  سینی دیزی و مخلفات را روی سر به حجره ها می رساند.

حالا  اما خوردن آبگوشت بدون دردسر در خانه و محل کار ممکن است، به خصوص که شعبه های مستردیزی سعی کرده اند همه شهر تهران را پوشش دهند. هیجان انگیزتر از طعم آبگوشت مستردیزی، بسته بندی این غذاست. آبگوشت در ظرف های دیزی روحی(رویی) با گوشتکوب یک بار مصرف و ترشی، نان، پیاز، دوغ، ظرفی که بتوانید در آن نان ترید(تریت) کنید در یک جعبه با تفکیک فضا، می رسد دست تان، یعنی برای هر نفر و هر سفارش یک جعبه. شعبه های مستر دیزی جا برای نشستن دارند، اما برای تجربه این بسته هیجان انگیز هم که شده از امکان دلیوری آن استفاده کنید. تنوع در منوی مستردیزی باعث می شود برای این کار بتوانید نظر همه خانواده را جلب کنید، چون علاوه بر انواع آبگوشت، کاله جوش و کوفته هم دارد.

 

دلیوری بازهای حرفه ای!

بعضی از سایت ها هستند که کار شما را برای سفارش غذا آسان تر می کنند. با مراجعه به آنها هم از وضعیت غذا و سرویس با خبر می شوید هم یک عالمه برند را یکجا می توانید ببینید و مقایسه کنید، چون معمولا آنها که پیش از شما سراغ این برندها رفته اند و غذا و سرویس گرفته اند به آنها امتیاز داده اند و گاه یک نظری هم ثبت کرده اند. این سایت ها گاهی برای شما تخفیف های دوره ای در نظر می گیرند و گاهی هم شما را از تخفیف رستوران با خبر می کنند.

بعضی از رستوران ها خودشان دلیوری ندارند. مثل رستوران های بازار یا خیلی های دیگر که آنقدر سرشان شلوغ است و کار و بار به راه که دیگر به دلیوری فکر هم نمی کنند چه برسد به آنکه ساز و کاری برایش در نظر بگیرند. برای اینکه بتوانید غذای این رستوران ها را در خانه داشته باشید می توانید سراغ شرکت هایی بروید که به همین منظور تاسیس شده اند. یعنی غذا را از مبدا می گیرند و تحویل شما می دهند. هرچند بعضی ها فاصله میان خانه تا رستوران را با پیک و آژانس پر می کنند، اما تفاوت این شرکت ها این است که نسبت به گرم رساندن غذا متعهدند.

 

همه ایرانیا!

هانی را که می شناسید. همان هانی که دوست ماست؟… نه! منظورمان برند هانی است که غذاهای بسته بندی اش توی فروشگاه ها پیدا می شود و می شود غذای خانگی برای آنها که خیلی وقت و حوصله آشپزی ندارند. اما شاید همه جور غذا توی این بسته بندی ها پیدا نشود و برای اینکه تنوع سفره غذاهای ایرانی تان کامل شود باید بروید سراغ دلیوری یکی از شعبه های هانی، چون اینجا هرجور غذای ایرانی که بخواهید پیدا می شود. انتخاب دلیوری نسبت به اینکه تا یکی از این شعبه ها قدم رنجه کنید خیلی هم هوشمندانه است، چون معمولا شلوغ اند و از فضای لوکسی که قیمت ها به شما نوید می دهند، خبری نیست. البته قیمت هایی که با توجه به حجم غذا چندان هم موجب ناراحتی تان نمی شود.با این حال اگر خواستید غذا خوردن را در یكی از این شعبه ها امتحان كنید بدانید كه غذاها جلوی چشم تان نمایش داده می شود.  در هانی انتخاب خورش ها نسبت به بقیه غذاها اولویت دارند، چون این برند در پختن آنها تخصص دارد، به جز فسنجان، البته اگر شما هم از مخالفان حضور آلو در فسنجان باشید!

 

خانم و آقا هر دو سرآشپز

شعبه های هانی با هانی پارسه فرق دارند و جداگانه مدیریت می شوند. شعبه های هانی پارسه را فاطمه طریقت منفرد اداره می کند و شعبه های هانی را این طور که می گویند همسر سابقش! سریال آشپزباشی را یادتان هست که از شبکه اول پخش می شد؟ باز هم می گویند داستان سریال اقتباسی از زندگی این زن و شوهر بوده، البته نه خیلی دقیق! در هانی پارسه دلیوری غذا هزینه جدا دارد، چون اصلا غذای بیرون بر به صورت پیک تعریف نشده و با پیک و آژانس بیرون برای تان می فرستند. اما این شعبه خدمات دیگری دارد که جان می دهد برای مهمانی های مجلل. غذا را برای تان می آورند، در ظرف های خودشان می  کشند و میز را برای تان می چینند. مگر آدم از برگزاری یک مهمانی چه می خواهد؟ در کیفیت غذاها جای بحث نیست، اما همیشه درباره قیمت غذاها هست! هانی پارسه از معدود برندهایی است که حتی در روز اول فروردین هم کار می کند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *